Què oferim?

La combinació de diferents instruments (guitarra, acordió) ens permet trobar la versió musical més adient per a cada cançó dins del mateix concert.

En cap moment ens allunyem de l'essència de la cançó popular, al contrari, mantenim i busquem aquesta essència a través de la guitarra clàssica, que és l'element bàsic de les nostres cantades. I ho fem incorporant nous instruments al voltant de la guitarra que donen cos i plenitud al conjunt.

Tractem cada cançó com un plat de cuina, que a més d'estar ben cuinat i tenir bons ingredients, cal adobar-lo amb les millors espècies i donar-li la presentació més escaient.

El grup disposa d’equip de so i de llum propi.

Per actuar cal un escenari de 6 m. de boca per 4m. de fons i 1,20 m. d’alçada.
Estem 2 hores per muntar i 30 minuts per desmuntar.
També requerim dos endolls de corrent 220/380V amb terra i 8.000 Watts.

Els concerts

Un bon concert d'havaneres és com un bon àpat, cal buscar l'equilibri entre la quantitat i la qualitat. La fórmula fresca dels nostres concerts ens dóna una marca diferencial.

El públic és el nostre millor aliat i des del primer moment el fem sentir com a casa, l'integrem com un component més, el fem participar i el contagiem de la nostra passió.

Cada públic és diferent, per això cada concert el fem especial. Combinem duets, veus a capella, solos, etc. tot plegat perquè el públic gaudeixi d'una estructura dinàmica sense perdre l'essència i senzillesa de la cançó popular.

En total, 90 minuts de música i diversió en rigorós directe.

Celebracions diverses

El grup Norai som l'acompanyament ideal per les vostres celebracions. Ens adaptem a les vostres necessitats.

Aniversaris, casaments, festes, noces, sopars, etc.

Us oferim el complement sonor adequat perquè els vostres moments especials esdevinguin màgics i entranyables.