Qui som

Norai som un grup d’havaneres de la vil·la de Palamós constituït l’any 2008 i format per 4 membres, entre veus i instrumentistes que oferim una molt animada composició musical centrada en la cançó marinera de tot el món. Tot i que al llarg dels anys hem canviat components del grup, mantenim l’estil que ens identifica, aplegant a la gent per compartir havaneres i cançó de taverna i marinera.

A Norai presentem peces musicals acompanyades de dos o tres instruments que canvien a cada cançó, com el contrabaix que, juntament amb la guitarra clàssica i l’acordió fan la base musical. El resultat és un conjunt de veus molt empastada amb un suport musical de tres instruments.
Norai hem cantat, entre d’altres festivals, a la Mostra de l’Havanera Catalana de Palamós i també a la Semana Grande de Bilbao. A més de gairebé a totes les comarques catalanes, hem actuat a Itàlia, França i Alemanya.

Volem que el públic escolti cançons de la nostre terra, passant-ho d’allò més bé i tinguin ganes de tornar.

Dins del nostre web trobareu informació dels components, actuacions significatives, discografia, escoltar les nostres havaneres i veure vídeos de concerts. També podeu donar un cop d’ull a la nostra galeria fotogràfica i consultar el calendari d’actuacions.

Contracta una cantada d’havaneres, per un aplec, festa del poble o en família, us ho passareu d’allò més be. Truqueu a l’Eloi, telèfon 652281169 o envieu un correu electrònic a norai@norai.cat

La cultura és segura.

Eloi Castillo i Amador

Va iniciar els estudis de guitarra clàssica a l'edat de 10 anys a l'escola de música de Rita Ferrer a Palafrugell. També va fer formació de cant amb la soprano Sílvia Rovira i en els darrers vint-i-set anys ha estat vinculat al món de la música de ball.

Manel Ferre i Giménez

S'inicia des de ben aviat en la música dins l'ambient familiar. Estudia teoria musical al Conservatori de Girona, piano amb Montserrat Abadia, canta amb Pau Bordas i direcció coral als cursos de la FECEC (amb Jordi Lluch, Pere Lluís Biosca i Xavier Sans entre d'altres.

Lluis Vergara

Nascut a Palamós el 7 abril 1969, tenor lleuger, pren classes de cant amb la soprano Pilar Paez a l’escola de musica de Palafrugell, classes de cant amb la soprano Rima Khismatullina a l’escola de musica de Calonge i classes de cant amb el preparador i baríton Xavier Mendoza.